Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 31

Warning: include(http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/header.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 31

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 31
Pages:1



telnet o.k. but no tytools

(Click here to view the original thread with full colors/images)



Posted by: altheprince

Hi, I monted my dtv tivo all works, i can telnet, ftp, with usb a fa120, but i get an can't connect with tytools. everything else looks ok any help would be great. Thank's



Posted by: Mike B

I think something extra might be needed on the tivo itself, but we're not allowed to talk about stuff like that on here.

Mike




Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 37

Warning: include(http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/footer.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 37

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/footer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/avsforum/archive.tivocommunity.com/tivo-vb/history/archive_functions.php on line 37



vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Limited.
vB Easy Archive Final ©2000 - 2014 - Created by Stefan "Xenon" Kaeser Modified by Adam J. de Jaray