TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- TiVo Home Media Features & TiVoToGo (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=35)
-- Help with SVR-3000 & Linksys wiress network (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=125207)


Posted by photos2tivo on 08-03-2003 01:36 AM:

Help with SVR-3000 & Linksys wireless network

Can anyone offer advice on how to get a Sony Series 2 SVR-3000 TiVo into a Linksys network? The TiVo has a Linksys adapter WUSB11 v2.6 (802.11b) and the router is Linksys BEFW11S4 v.2

In the network window, everything appears healthy - it has both an IP addr and a MAC addr, has found my network and has good signal strength. After configuring the TCP/IP settings, I get the message that the DHCP server was not found on the network though.

Have checked my router configuration and it is set to be a DCHP server and two PC's are appearing as clients. The WEP is working fine on the wireless link to my laptop, so expect it should be okay for TiVo too.

Any ideas? I've spent way too much time trying to get this hooked up already!!%$$

Thanks!


All times are GMT. The time now is 02:27 AM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.