TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- TiVo Home Media Features & TiVoToGo (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=35)
-- Ping working, but tivo can't see publisher (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=169458)


Posted by jaymart on 06-13-2004 08:44 PM:

Tivo can't find music & photo servers

I am having a similar problem , but have no idea where to start ...

My HMO isn't working right!
When I go into "Music & Photos" menu, my servers (PC's) never show up. This all worked fine when I first got HMO, but it doesn't work any longer. It doesn't work on either of my 2 tivos.
My setup ... Linksys wrt54g wireless router with the latest firmware (v2.02.7)
tivos are connected using linksys ubs wireless adapters -- these work fine, the tivos get their updates via the 'net.
my pc's are dells, with windows xp, and mcafee firewall is installed. i have already opened the ports as instructed on the "My DVR Cannot Find My Music or Photos Server (Windows)" page.
my tivo desktop can see the dvr's when I check in the access control tab.
i don't believe I have any other firewall or vpn software.
my tivo connect beacon seems to be running fine too.

Help!


All times are GMT. The time now is 08:32 AM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.