TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- TiVo Home Media Features & TiVoToGo (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=35)
-- Wired Connection not detecting Server (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=179680)


Posted by newted on 06-14-2004 05:15 AM:

ok, i disconected my usb cable, did the cmd.exe this is what i got.........


Ethernet adapter Local area connection:


Connection_specific DNS Suffix: ce1.client2-attbi.com
Description : CNet PRo200WL PCI Fast Thernet Adapter
Physical Address : 00-08-A1-0D-A0-36
Dhcp Enabled: YES
Autoconfiguration Enabled: YES
IP Address: 192.168.1.100
Subnet Mask :255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
DHCP Server: 192.168.1.1
DNS Servers: 63.240.76.19
204.127.198.19

ppp adapter <D054A1EC-FDB1-4B90-8611-0200-238EFA19>
connection specific DNS suffix
Description : WAN<PPP/SLIP?>
INTERFACE PHYSICAL ADDRESS 00-53-45-00-00-00
Dhcp Enabled: NO
IP Address: 172.150.32.245
Subnet Mask :255.255.255.255
Default Gateway
DNS Servers :205.188.146.146



i uninstalled and reinstalled the tivo desktop...still no server beacon, or config box for tivo, no tivo in the task bar...


All times are GMT. The time now is 03:27 AM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.