TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- TiVo Home Media Features & TiVoToGo (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=35)
-- Fuzzy Channels (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=180491)


Posted by Retiredibm on 06-19-2004 07:06 AM:

Re: Fuzzy Channels

quote:
Originally posted by MikeRose
Hello everyone.

Well I am fairly new to Tivo, have had it for about 2 weeks. We just set up the HMO and it works great. But there is one drawback. When I have the Cable Modem plugged in, hence giving me broadband access, a few of my channels have poor reception. If I unplug the cable modem, they clear up completely.

I am wondering if this has something to do with the electric current running through the line. I am at a loss on what to do. I have tried moving the cable modem farther from the Tivo box, but I still have the same amount of static. Has anyone else come across this problem?

Thanks for any help!

Mike



Is it the low channels? Do you have two fuzzy horizontal bars rolling vertically? if so I might be a ground for the modem. If not your provider may have a network problem. Which you will have to have them fix.


All times are GMT. The time now is 07:00 PM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.