TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- HDTV TiVo Powered PVRs (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=36)
-- So where are the engineers on the HD-Net Audio Loss Issue? (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=180991)


Posted by Bananfish on 06-25-2004 06:50 AM:

quote:
Originally posted by richierich
Robert from Value Electronics says D* will have a fix soon, I can't recall the exact time frame but its posted either here or on the AVS forum, I think he said by the end of July.


My prediction: This does not get resolved until at least 2005.

D* simply will not go the extra mile to please their installed base ... their philosophy is to do just enough to keep you from jumping ship. Unless and until this becomes an issue that they perceive is preventing them from actually picking up *new* customers or is causing them to *lose* current customers, they're not going to rush to fix it.

__________________
ObEquipment:
TV: Toshiba 57HX81
DirecTV: Dual LNB round dish w/3x4 multiplexer
LR/BR Rcvr: Hughes GXCEBOT DirecTiVo/DirecTV Director Pack
DVD/VCR: Philips Q50 DVD/JVC (cheapie)
HTIB: Onkyo HT-S650 (HT-R500 A/V rcvr + SKS-HT500 speakers)


All times are GMT. The time now is 02:42 PM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.