TiVo Community Forum Archive 1

TiVo Community Forum Archive 1 (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/index.php)
- TiVo Upgrade Center (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/forumdisplay.php?forumid=25)
-- Modem problem, or something else? (http://archive.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?threadid=182381)


Posted by c_stanes on 06-28-2004 10:34 PM:

Modem problem, or something else?

Hello,

I have an original Tivo, model HDR312 that I recently upgraded to a new hard drive. It's been out of commission for over a year only because I received a dual-tuner DVR from my cable company that distracted me from my Tivo.

However, now that I have moved and my cable company doesn't have good DVRs, I thought it would be time to upgrade the Tivo. The hard drive upgrade worked well, and as I am trying to go through guided setup, Tivo cannot make a connection.

I noticed that when Tivo is connected to the phone line, I hear a lot of distortion, buzzing, clicking, etc. on my line through another phone, and this noise quits when I unplug Tivo's phone jack.

Is this a sign of a bad modem or could it be something else? I tried changing phone cords and phone jacks and I still receive the same results.

Thank you!


All times are GMT. The time now is 02:32 AM.

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000, 2001.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.