TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
>>> Multiroom Viewing <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
midiver is offline Old Post 06-19-2004 12:50 AM
Click Here to See the Profile for midiver Find more posts by midiver Add midiver to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
midiver
Member

Registered: Sep 2003
Location:
Posts: 45

Multiroom Viewing

Ok, everything is hooked up. went on the TIVO website made the settings for multiroom viewing. Everything is downloaded. But its not working. what am i missing?? both TIVOs show it is active.

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

rsnaider is offline Old Post 06-19-2004 12:59 AM
Click Here to See the Profile for rsnaider Find more posts by rsnaider Add rsnaider to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
rsnaider
TiVo Forum Special Member

Registered: Apr 2002
Location: Long Island, NY
Posts: 1997

After checking the option in Manage My Account on-line did you force an additional connection on each box? There is a security token that each TiVo needs inorder to share shows.

If that does not work, tell us a bit more about your network; router type, wired, wireless, etc.

__________________
Ron

TiVo | SERlES2 - 302 Hrs
TiVo | SONY SVR3000 - 273 Hrs

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

ellinj is offline Old Post 06-19-2004 01:03 AM
Click Here to See the Profile for ellinj Find more posts by ellinj Add ellinj to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ellinj
TiVo Forum Special Member

Registered: Feb 2002
Location: Danbury, CT
Posts: 1308

While in now playing press 0 then thumbs down, this will tell you what DVR's are available for MRV and if they are online. If nothing is listed here then you need to force a daily call on each unit as rsnaider said above.

__________________
Jeff

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

midiver is offline Old Post 06-19-2004 01:12 AM
Click Here to See the Profile for midiver Find more posts by midiver Add midiver to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
midiver
Member

Registered: Sep 2003
Location:
Posts: 45

ok i did the 0 and thumbs down and it shows living room and bedroom.

1 says service number
2 says no host found.

i wired the tivos directly together. Links usb 2.0 network adapter and a cat5 cable.

what is this force thing???

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

rsnaider is offline Old Post 06-19-2004 02:16 AM
Click Here to See the Profile for rsnaider Find more posts by rsnaider Add rsnaider to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
rsnaider
TiVo Forum Special Member

Registered: Apr 2002
Location: Long Island, NY
Posts: 1997

If you wired them directly together, then you need a crossover cable.

__________________
Ron

TiVo | SERlES2 - 302 Hrs
TiVo | SONY SVR3000 - 273 Hrs

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

ellinj is offline Old Post 06-19-2004 02:42 AM
Click Here to See the Profile for ellinj Find more posts by ellinj Add ellinj to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ellinj
TiVo Forum Special Member

Registered: Feb 2002
Location: Danbury, CT
Posts: 1308

You would probably also need to hardcode your IP's as you have no DHCP server.

__________________
Jeff

POST #6 | Report this post to a moderator | IP: Logged

rsnaider is offline Old Post 06-19-2004 02:54 AM
Click Here to See the Profile for rsnaider Find more posts by rsnaider Add rsnaider to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
rsnaider
TiVo Forum Special Member

Registered: Apr 2002
Location: Long Island, NY
Posts: 1997

This should help;

http://customersupport.tivo.com/tiv...lic/tv2046.htm?

__________________
Ron

TiVo | SERlES2 - 302 Hrs
TiVo | SONY SVR3000 - 273 Hrs

POST #7 | Report this post to a moderator | IP: Logged

midiver is offline Old Post 06-19-2004 03:21 AM
Click Here to See the Profile for midiver Find more posts by midiver Add midiver to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
midiver
Member

Registered: Sep 2003
Location:
Posts: 45

is there a differance between this crossover cable and the regular cat5 cable i used?? and how do you hard core the IP's. and i thought this was going to be simple...lol

POST #8 | Report this post to a moderator | IP: Logged

rsnaider is offline Old Post 06-19-2004 03:34 AM
Click Here to See the Profile for rsnaider Find more posts by rsnaider Add rsnaider to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
rsnaider
TiVo Forum Special Member

Registered: Apr 2002
Location: Long Island, NY
Posts: 1997

The cables are different. IIRC pins 3 and 4 are reversed on a crossover cable. This type of cable is only required when you are not using a Router/Hub/Switch.

According to the article link I posted above, your issue is the cable and there is nothing to do with IP's since in your situation each TiVo will generate its own and be able to see the other.

__________________
Ron

TiVo | SERlES2 - 302 Hrs
TiVo | SONY SVR3000 - 273 Hrs

POST #9 | Report this post to a moderator | IP: Logged

midiver is offline Old Post 06-19-2004 03:59 AM
Click Here to See the Profile for midiver Find more posts by midiver Add midiver to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
midiver
Member

Registered: Sep 2003
Location:
Posts: 45

Thanks for your help, i'll go get a crossover cable tomorrow.

POST #10 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 12:37 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Multiroom Viewing <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.05362701 seconds (85.23% PHP - 14.77% MySQL) with 25 queries.


Spider History Index