TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
>>> Linksys 2.0 <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
sdinman50 is offline Old Post 06-27-2004 02:08 AM
Click Here to See the Profile for sdinman50 Find more posts by sdinman50 Add sdinman50 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
sdinman50
New Member

Registered: Jun 2004
Location:
Posts: 9

Linksys 2.0

I have linksys version 2.0, I set it up on my series 2 Tivo and it works. My service number starts with 240. My question is, Do I need to get the later version or will this work ok? Can you update the software to 3.0? Any help would be appreciated. The packaging doesn't list software versions.

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

stevel is offline Old Post 06-27-2004 02:43 AM
Click Here to See the Profile for stevel Visit stevel's homepage! Find more posts by stevel Add stevel to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
stevel
Dumb Blond

Registered: Aug 2000
Location: Nashua, NH
Posts: 7476

More detail please. What model Linksys adapter do you have?

Typically, there is no way to "update" the adapter - Linksys is using different internal implementations for the same product model.

__________________
Steve

One thousand three hundred thirty-three, zero

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

sdinman50 is offline Old Post 06-27-2004 08:44 AM
Click Here to See the Profile for sdinman50 Find more posts by sdinman50 Add sdinman50 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
sdinman50
New Member

Registered: Jun 2004
Location:
Posts: 9

It is a wusb11. Anyway I just carried it back to BB to swap for a later version. I opened up the next one in the store and it was a 2.0 also. I figured I couldn't open all of their stock so I bought a Netgear MA111 because it was listed on the Tivo website. Does anybody have any performance data on this wireless adapter? It seems to be working ok.

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

stevel is offline Old Post 06-27-2004 07:11 PM
Click Here to See the Profile for stevel Visit stevel's homepage! Find more posts by stevel Add stevel to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
stevel
Dumb Blond

Registered: Aug 2000
Location: Nashua, NH
Posts: 7476

What kind of performance data are you looking for?

__________________
Steve

One thousand three hundred thirty-three, zero

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

sdinman50 is offline Old Post 06-28-2004 12:09 AM
Click Here to See the Profile for sdinman50 Find more posts by sdinman50 Add sdinman50 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
sdinman50
New Member

Registered: Jun 2004
Location:
Posts: 9

I'm getting about 44 to 48 signal about 10 ft. thru a wall and it took about an hour and ten min. to transfer a 30 min. program from my other Tivo.l

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 11:26 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Linksys 2.0 <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04689789 seconds (84.85% PHP - 15.15% MySQL) with 25 queries.


Spider History Index