TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
>>> USB port <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
RecordTheJoy is offline Old Post 06-29-2004 01:49 PM
Click Here to See the Profile for RecordTheJoy Find more posts by RecordTheJoy Add RecordTheJoy to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
RecordTheJoy
New Member

Registered: Jun 2004
Location: NC
Posts: 26

Wink USB port

Newbie questions ..
Ok, we all know the USB port may be used for several things ... but how ?
I have sucsessfully upgraded the drives with 2 160gig seagates.
My questions are:
1- how do I activate the usb port for use with an ethernet adapter and which brand works, please specify a model for wired and wireless and how it is activated with what utilities/files etc, please be specific as this is all new to me.
2- how do I access the serial port and does anyone have a diagram of the cable, how do I access the tivo using it ? and why do I need it ?
Thanks guys .................. RecordTheJoy ....................

__________________
ItsMeJto@nc.rr.com

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Gomer Pyle is offline Old Post 06-29-2004 02:22 PM
Click Here to See the Profile for Gomer Pyle Find more posts by Gomer Pyle Add Gomer Pyle to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Gomer Pyle
Senior Member

Registered: Feb 2001
Location: indianapolis
Posts: 393

There are MANY threads on this subject already - did you look for any of them first?

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

philhu is offline Old Post 06-29-2004 02:28 PM
Click Here to See the Profile for philhu Find more posts by philhu Add philhu to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
philhu
Senior Member

Registered: Apr 2001
Location: Natick, MA 01760
Posts: 211

hey

The best thread for network adapters is tivo itself.

They sell network adapters

Look at the models they recommend, then go elsewhere to get them cheaper.

Also, a little search/read of the forum might help

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

outerlimits is offline Old Post 06-30-2004 09:43 AM
Click Here to See the Profile for outerlimits Find more posts by outerlimits Add outerlimits to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
outerlimits
SKI BUM. Got Snow?

Registered: May 2003
Location: Berryville, Virginia
Posts: 287

You forgot to mention what model you have. Is it SA or Dtivo?

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

RecordTheJoy is offline Old Post 06-30-2004 11:41 AM
Click Here to See the Profile for RecordTheJoy Find more posts by RecordTheJoy Add RecordTheJoy to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
RecordTheJoy
New Member

Registered: Jun 2004
Location: NC
Posts: 26

i have a current model phillips 705 combo directivo box. So far I have mannaged to upgrade the hard drives to 240gig and have made contact via the serial port, though so far I don't know what to do with it, still reading ...

__________________
ItsMeJto@nc.rr.com

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

outerlimits is offline Old Post 06-30-2004 11:45 AM
Click Here to See the Profile for outerlimits Find more posts by outerlimits Add outerlimits to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
outerlimits
SKI BUM. Got Snow?

Registered: May 2003
Location: Berryville, Virginia
Posts: 287

The activation of the USB ports can't be found on this fourm. You have to go to the other forum for that.

I use a wired connection for my usb ports with a NETGEAR FA-120 adapter.

I used SLEEPERS ISO to activate the usb ports , setup tivoweb, etc.

do a yahoo search on "SLEEPER ISO - Series 2"

I have several dtv combo boxes series 2 boxes and I have not had any problems using the above.

POST #6 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 06:37 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> USB port <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.02459192 seconds (53.93% PHP - 46.07% MySQL) with 21 queries.


Spider History Index