TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
>>> missing audio on tivo set <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
jimnelems is offline Old Post 06-28-2004 07:42 AM
Click Here to See the Profile for jimnelems Find more posts by jimnelems Add jimnelems to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jimnelems
New Member

Registered: Jun 2004
Location:
Posts: 1

missing audio on tivo set

Tivo set has picture but no audio. TV to which tv is connected has audio. What happened? Always worked fine for past two years.

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Tig 2 is offline Old Post 06-29-2004 12:59 AM
Click Here to See the Profile for Tig 2 Find more posts by Tig 2 Add Tig 2 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Tig 2
New Member

Registered: Aug 2003
Location:
Posts: 8

You probably tried all this but just in case.

A) Reboot tivo ( with anything electronic, it's step 1)

B) Check audio cable to tv (is it connected firmly, if so try a new set)

C) Run a set of audio cables from your stereo outputs to the tv input (just to rule out the tv inputs)

D) Post your question again and hope for more ideas.

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 04:20 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> missing audio on tivo set <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04089904 seconds (85.69% PHP - 14.31% MySQL) with 19 queries.


Spider History Index