TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
>>> Tivo 2 won't recognize Netgear MA111 <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
jsheinz1234 is offline Old Post 06-28-2004 10:00 AM
Click Here to See the Profile for jsheinz1234 Find more posts by jsheinz1234 Add jsheinz1234 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jsheinz1234
New Member

Registered: Jun 2004
Location: LA,CA
Posts: 17

Tivo 2 won't recognize Netgear MA111

I installed a Netgear FA120 USB/Wired Ethernet adapter to do the initial Guided setup (which worked flawlessly and in about 30 minutes).

Now I have connected a Netgear MA111 wireless ethernet adapter and the unit will not recognize it. I have cycled the unit with and without the adapter and it will not recognize it.

Any suggestions?

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

bedelman is offline Old Post 06-28-2004 08:26 PM
Click Here to See the Profile for bedelman Visit bedelman's homepage! Find more posts by bedelman Add bedelman to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
bedelman
Call me Bob

Registered: Feb 2001
Location: Lakewood, IL, USA
Posts: 2638

The MA111 doesn't work on every Series 2 unit -- only those units which have a TiVo service number that begins with 230, 240, 264, or 275

__________________
Bob Edelman

1 Pioneer DVR-810H
2 TiVo Series 2 80 hour (one living with son in college)
1 TiVo Series 2 140 hour
1 Humax DRT-800 DVD Recorder with TiVo
1 Sony SVR-2000 (living with other son in Michigan)

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

jsheinz1234 is offline Old Post 06-28-2004 08:48 PM
Click Here to See the Profile for jsheinz1234 Find more posts by jsheinz1234 Add jsheinz1234 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jsheinz1234
New Member

Registered: Jun 2004
Location: LA,CA
Posts: 17

That's what I have. A 240 series.

Software 4.0.1 something

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

jpwoof is offline Old Post 06-28-2004 09:10 PM
Click Here to See the Profile for jpwoof Find more posts by jpwoof Add jpwoof to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jpwoof
Senior Member

Registered: May 2004
Location: San Francisco, CA
Posts: 339

quote:
Originally posted by bedelman
The MA111 doesn't work on every Series 2 unit -- only those units which have a TiVo service number that begins with 230, 240, 264, or 275


MA111 hasnt been tested on the new series2 model (540)? Could someone please verify if it had worked on some people?

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

jsheinz1234 is offline Old Post 06-29-2004 09:09 AM
Click Here to See the Profile for jsheinz1234 Find more posts by jsheinz1234 Add jsheinz1234 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jsheinz1234
New Member

Registered: Jun 2004
Location: LA,CA
Posts: 17

GOT IT!!!

Why the heck doesn't it download the most recent update when the Guide is completed? Make sure you get your updates people!

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

sdinman50 is offline Old Post 06-29-2004 11:17 PM
Click Here to See the Profile for sdinman50 Find more posts by sdinman50 Add sdinman50 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
sdinman50
New Member

Registered: Jun 2004
Location:
Posts: 9

I have the MA111. It works but I wonder if my signal is ok. It runs between 40 & 48 and transfers a 30 min. show in about 70 min. from my other Tivo

POST #6 | Report this post to a moderator | IP: Logged

jsheinz1234 is offline Old Post 06-30-2004 02:00 AM
Click Here to See the Profile for jsheinz1234 Find more posts by jsheinz1234 Add jsheinz1234 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jsheinz1234
New Member

Registered: Jun 2004
Location: LA,CA
Posts: 17

How do you determine the signal strength?

POST #7 | Report this post to a moderator | IP: Logged

timg is offline Old Post 06-30-2004 02:50 AM
Click Here to See the Profile for timg Find more posts by timg Add timg to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
timg
New Member

Registered: May 2004
Location:
Posts: 16

If you look at the Network settings page, it shows a lot if info such as IP address, etc. It also shows on that page the signal strength in percent.

POST #8 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 04:29 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Tivo 2 won't recognize Netgear MA111 <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04912305 seconds (86.80% PHP - 13.20% MySQL) with 20 queries.


Spider History Index