TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > DVD TiVo Units
>>> Turbonet for DVR-810H? (the dvd-r/rw tivo combo) <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
deArgila is offline Old Post 02-28-2004 12:32 AM
Click Here to See the Profile for deArgila Find more posts by deArgila Add deArgila to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
deArgila
New Member

Registered: Feb 2004
Location: Chapel Hill, NC
Posts: 12

Turbonet for DVR-810H? (the dvd-r/rw tivo combo)

Will this work with my unit for FTP purposes?

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

maharg18 is offline Old Post 02-28-2004 12:42 AM
Click Here to See the Profile for maharg18 Find more posts by maharg18 Add maharg18 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
maharg18
TiVo Forum Special Member

Registered: Dec 2002
Location: Chattanooga, TN
Posts: 2549

Turbonet will only work in Series 1 units.. The 810H is a Series 2 model. The only way to add ethernet to that unit is a usb-ethernet adapter.

__________________
-Maharg18

HR10-250 HD Directivo
DSR704 SD Directivo

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

deArgila is offline Old Post 02-28-2004 01:08 AM
Click Here to See the Profile for deArgila Find more posts by deArgila Add deArgila to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
deArgila
New Member

Registered: Feb 2004
Location: Chapel Hill, NC
Posts: 12

ok - thanks - and how does ftp work once I install a usb/ethernet adapter?

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

cachecard_user is offline Old Post 02-28-2004 06:29 AM
Click Here to See the Profile for cachecard_user Find more posts by cachecard_user Add cachecard_user to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
cachecard_user
Senior Member

Registered: Dec 2003
Location: NYC
Posts: 240

you have to get a bash prompt first... then you can install a ftp dameon

then you use a ftp client, tell it to connect to the ip of your tivo, and then viola!

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 11:32 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Turbonet for DVR-810H? (the dvd-r/rw tivo combo) <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > DVD TiVo Units
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04543304 seconds (86.22% PHP - 13.78% MySQL) with 22 queries.


Spider History Index