TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > DIRECTV Receiver with TiVo
>>> Could not purchase a pay per view movie through both of my tivos <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
vid53 is offline Old Post 06-27-2004 11:44 AM
Click Here to See the Profile for vid53 Find more posts by vid53 Add vid53 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
vid53
New Member

Registered: Dec 2002
Location:
Posts: 7

Could not purchase a pay per view movie through both of my tivos

I tried to purchase a movie with both my Sony tivos and it would not purchase the movie for me. When i went to my Hughes HDTV receiver it purchased it immediately. Anyone else had this problem??

THANKS vid53

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Draven X. Byrne is offline Old Post 06-27-2004 12:08 PM
Click Here to See the Profile for Draven X. Byrne Find more posts by Draven X. Byrne Add Draven X. Byrne to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Draven X. Byrne
Pope to the TiVos

Registered: Jun 2003
Location: Hailing From Parts Unknown
Posts: 230

Have your Sony TiVo's been plugged into a phone line. When the TiVo won't order PPV that means that it couldn't call home and unload PPV's that were purchased.

DXB

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

vid53 is offline Old Post 06-27-2004 12:09 PM
Click Here to See the Profile for vid53 Find more posts by vid53 Add vid53 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
vid53
New Member

Registered: Dec 2002
Location:
Posts: 7

They are getting their downloads ok.

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Draven X. Byrne is offline Old Post 06-27-2004 12:20 PM
Click Here to See the Profile for Draven X. Byrne Find more posts by Draven X. Byrne Add Draven X. Byrne to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Draven X. Byrne
Pope to the TiVos

Registered: Jun 2003
Location: Hailing From Parts Unknown
Posts: 230

Have your Sony TiVo's been plugged into a phone line? When the TiVo won't order PPV that means that it couldn't call home and unload PPV's that were purchased.

DXB

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Draven X. Byrne is offline Old Post 06-27-2004 12:23 PM
Click Here to See the Profile for Draven X. Byrne Find more posts by Draven X. Byrne Add Draven X. Byrne to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Draven X. Byrne
Pope to the TiVos

Registered: Jun 2003
Location: Hailing From Parts Unknown
Posts: 230

Are they continuously plugged into the phone lines?

DXB

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

vid53 is offline Old Post 06-27-2004 06:11 PM
Click Here to See the Profile for vid53 Find more posts by vid53 Add vid53 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
vid53
New Member

Registered: Dec 2002
Location:
Posts: 7

yes

POST #6 | Report this post to a moderator | IP: Logged

bonscott87 is offline Old Post 06-27-2004 07:04 PM
Click Here to See the Profile for bonscott87 Find more posts by bonscott87 Add bonscott87 to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
bonscott87
Lets go Red Wings!

Registered: Oct 2000
Location: In the wilds of West Michigan
Posts: 890

Then call DirecTV and inquire as to why they can't order PPV. They will tell you if it's "phoned home" to DirecTV (which by the way it totally separate from the daily call to Tivo and you can't control when it calls).

__________________
Scott
Huhges HDVR2
Sony Sat T-60 DirecTivo w/ 149 hours
Hughes E86 HD STB
MX-500 remote and 43" Hitachi widescreen HDTV
Vonage phone service, no landline!

POST #7 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Len McRiddles is offline Old Post 06-27-2004 07:42 PM
Click Here to See the Profile for Len McRiddles Find more posts by Len McRiddles Add Len McRiddles to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Len McRiddles
Member

Registered: Dec 2002
Location:
Posts: 166

Just order on line, that way all receivers on your account will get the PPV.

__________________
Len

POST #8 | Report this post to a moderator | IP: Logged

BenVanG is offline Old Post 06-27-2004 08:52 PM
Click Here to See the Profile for BenVanG Visit BenVanG's homepage! Find more posts by BenVanG Add BenVanG to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
BenVanG
New Member

Registered: Feb 2003
Location: Redwood City, CA
Posts: 15

Sorry to ask such a dumb question, but have you paid your bill?

If you're more than a month behind (as I was when I was looking for work) they'll prevent you from getting PPV until you're current.

Just a thought.

POST #9 | Report this post to a moderator | IP: Logged

OLdDog is offline Old Post 06-27-2004 08:54 PM
Click Here to See the Profile for OLdDog Find more posts by OLdDog Add OLdDog to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
OLdDog
Reformed Druid

Registered: Dec 2001
Location:
Posts: 1546

The fact that the TiVo is making daily calls and getting the downloads means nothing to DTV.

There is a seperate call to DTV that must be regularly made if you want to order PPV via remote.

As others have said the easy solution is to order via the web. This has the added advantage of making the movie available on all your receivers instead of just the one that is was ordered on.

__________________
Nothing is idiot proof to a sufficiently motivated idiot.

POST #10 | Report this post to a moderator | IP: Logged

jimisham is offline Old Post 06-27-2004 09:22 PM
Click Here to See the Profile for jimisham Find more posts by jimisham Add jimisham to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jimisham
Senior Member

Registered: Nov 2001
Location: stevensville, mi
Posts: 219

I've had a couple of Sony units, a SAT-B2 and a SAT-T60, over the last 7 years. Ordering a PPV has been a problem with both of them. I've had to call Directv, have them send down a 'kick start' signal and force the units to call in before I could order a PPV. Them the next time I wanted to order a PPV, it was the same thing all over again. The one time I tried to order on line, that didn't work either. I was told they are supposed to call in once a month with PPV information, but mine apparently never have.
There have been several threads about this.

POST #11 | Report this post to a moderator | IP: Logged

tigger is offline Old Post 06-27-2004 10:34 PM
Click Here to See the Profile for tigger Find more posts by tigger Add tigger to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
tigger
Member

Registered: Feb 2002
Location:
Posts: 105

quote:
Originally posted by OLdDog
As others have said the easy solution is to order via the web. This has the added advantage of making the movie available on all your receivers instead of just the one that is was ordered on.


Wow, I never knew that! So you can order the movie once and view/record it on (for example) all 4 Tivos? Could've saved a few bucks on Pirates of the Caribbean if I'd known that!

Although...I'd imagine this is something that Pegasux customers probably can't do since we technically don't have a DirecTV account for satellite services? Yet another in a list of long reasons to be glad Pegasux will die soon...

Thanks!

Tig

__________________
3 DSR6000 DTivos - I'm in Tivo heaven!

POST #12 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Frylock is offline Old Post 06-28-2004 06:37 PM
Click Here to See the Profile for Frylock Find more posts by Frylock Add Frylock to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Frylock
Live Long and Tivo!

Registered: Feb 2002
Location: Greenville, SC
Posts: 3179

I don't beleive that ordering it online gets it for all tvs. I beleive you must select the receiver you want to view it on.

__________________
Nothing Can Kill The Grimace

POST #13 | Report this post to a moderator | IP: Logged

DVDKingdom is offline Old Post 06-28-2004 09:40 PM
Click Here to See the Profile for DVDKingdom Find more posts by DVDKingdom Add DVDKingdom to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
DVDKingdom
Senior Member

Registered: Oct 2003
Location:
Posts: 452

quote:
Originally posted by Frylock
I don't beleive that ordering it online gets it for all tvs. I beleive you must select the receiver you want to view it on.


You do select the receiver you want, however the the website automatically adds all others to the order. I just did this the other day on Master and Commander. If you read the "current pay per view orders" page after ordering you will see the order show on all receivers the first one at the price the rest list it as $0.00.

__________________
DirecTV R10 -- 140 Hrs 6.1
RCA DVR80 -- 70 Hrs 3.1.1e
Hughes HDVR2 -- 35 Hrs 3.1.1e

POST #14 | Report this post to a moderator | IP: Logged

kramerboy is offline Old Post 06-28-2004 10:14 PM
Click Here to See the Profile for kramerboy Find more posts by kramerboy Add kramerboy to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
kramerboy
Jelly Man

Registered: Jul 2001
Location: Orrville, OH
Posts: 191

quote:
Originally posted by DVDKingdom
You do select the receiver you want, however the the website automatically adds all others to the order. I just did this the other day on Master and Commander. If you read the "current pay per view orders" page after ordering you will see the order show on all receivers the first one at the price the rest list it as $0.00.


Can you then record it on multiple TiVos?

POST #15 | Report this post to a moderator | IP: Logged

DVDKingdom is offline Old Post 06-28-2004 11:18 PM
Click Here to See the Profile for DVDKingdom Find more posts by DVDKingdom Add DVDKingdom to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
DVDKingdom
Senior Member

Registered: Oct 2003
Location:
Posts: 452

quote:
Originally posted by kramerboy
Can you then record it on multiple TiVos?



Yes you can.

__________________
DirecTV R10 -- 140 Hrs 6.1
RCA DVR80 -- 70 Hrs 3.1.1e
Hughes HDVR2 -- 35 Hrs 3.1.1e

POST #16 | Report this post to a moderator | IP: Logged

footballdude is offline Old Post 06-28-2004 11:52 PM
Click Here to See the Profile for footballdude Find more posts by footballdude Add footballdude to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
footballdude
New Member

Registered: Apr 2004
Location: Arnold, MO
Posts: 29

Full?

Is your Tivo harddrive nearly full? If you have a lot of stuff marked as 'save until I delete' and more coming in your To Do List, Tivo won't record (or order) a PPV movie. I ran into the same thing a few months back. Just delete a few hours worth of programming and you should be able to record. At least, it worked for me.

POST #17 | Report this post to a moderator | IP: Logged

richierich is offline Old Post 06-29-2004 02:30 AM
Click Here to See the Profile for richierich Find more posts by richierich Add richierich to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
richierich
Member

Registered: Jul 2002
Location: Peachtree City, Ga.
Posts: 113

I accidentally forgot to hook up my SD Tivo when I rearranged all of my components (12 in all). So I could order movies but after a certain dollar amount and the phone line was not plugged in, the computer put out a flag that wouldn't let me record. Finally a CSR asked me if the phone line was plugged in and after a test and a look I found out that it wasn't. It does not need the phone line to download but only once a month to download all service charges that are stored on your Tivo. So I had to pay for $200 of PPV movies and plug in the phone line and I was back in business. Check to make sure that you have a connected phone line.

POST #18 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 12:30 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Could not purchase a pay per view movie through both of my tivos <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > DIRECTV Receiver with TiVo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.06601596 seconds (88.74% PHP - 11.26% MySQL) with 22 queries.


Spider History Index