TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
>>> MP3 Issues? <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
tfederov is offline Old Post 07-07-2003 05:06 AM
Click Here to See the Profile for tfederov Find more posts by tfederov Add tfederov to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
tfederov
M GO BLUE!!!

Registered: Jul 2003
Location: Plano, TX
Posts: 1815

Question MP3 Issues?

Is anyone else having an issue with MP3s having the first few seconds of the song cut off? Any idea how to fix that?

Thanks!

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Hunter Green is offline Old Post 07-07-2003 06:37 PM
Click Here to See the Profile for Hunter Green Visit Hunter Green's homepage! Find more posts by Hunter Green Add Hunter Green to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Hunter Green
Curmudgeon

Registered: Feb 2002
Location: People's Republic of Vermont
Posts: 1116

I get that some of the time. Fiddling with the cache and performance settings in the TiVoServer properties can minimize, though not completely eliminate, it. You can also strip out all of your tags -- though to me that's an unacceptable solution. Quite a few other devices have the same problem with well-tagged MP3s, unfortunately.

__________________
TiVo Series 2, 226 hours at Basic, v4.0 with HMO
Remember democracy? Kind of nice, wasn't it?

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

tfederov is offline Old Post 07-08-2003 11:44 PM
Click Here to See the Profile for tfederov Find more posts by tfederov Add tfederov to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
tfederov
M GO BLUE!!!

Registered: Jul 2003
Location: Plano, TX
Posts: 1815

I've tried bumping my folder cache to 500mb and turned the quality up to best performance. I'm not sure I can tweak it any better. I'll try stripping the tags but that's gonna be a pain. Thanks for the input!

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

randy98mtu is offline Old Post 07-09-2003 07:35 PM
Click Here to See the Profile for randy98mtu Find more posts by randy98mtu Add randy98mtu to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
randy98mtu
Member

Registered: May 2002
Location: Michigan
Posts: 69

That was one of a host of reasons I cancelled HMO. I tried contacting customer support a few times and didn't get satisfactory results.

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Zathrus is offline Old Post 07-09-2003 11:12 PM
Click Here to See the Profile for Zathrus Find more posts by Zathrus Add Zathrus to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Zathrus
Senior Member

Registered: Nov 2002
Location:
Posts: 408

For what little it's worth, I've never had these issues... over 8000 MP3s at high bit rate (avg 240) with full tags. Served from Linux though, not Windows or Mac.

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 07:11 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> MP3 Issues? <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.05506396 seconds (89.18% PHP - 10.82% MySQL) with 20 queries.


Spider History Index