TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
>>> can't locate server beacon <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
newted is offline Old Post 06-13-2004 07:21 AM
Click Here to See the Profile for newted Find more posts by newted Add newted to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
newted
Member

Registered: Jun 2004
Location: MN
Posts: 45

can't locate server beacon

tivo HMO server config box wont open up after tivo desktop install, and no tivo in the task bar....... installed uninstalled 10 times..... i have been to my pc, manage, tivo beacon is auto and started, hmo is working for remote schedualing but no config or beacon..

ted

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

hutchca is offline Old Post 06-15-2004 06:06 AM
Click Here to See the Profile for hutchca Visit hutchca's homepage! Find more posts by hutchca Add hutchca to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
hutchca
Member

Registered: Oct 2000
Location: Santa Rosa, CA, USA
Posts: 147

Do you have firewall software running? Or some other program using the port?

__________________
"long you live and high you fly
And smiles you'll give and tears you'll cry
And all you touch and all you see
Is all your life will ever be" - Waters

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

newted is offline Old Post 06-15-2004 06:08 AM
Click Here to See the Profile for newted Find more posts by newted Add newted to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
newted
Member

Registered: Jun 2004
Location: MN
Posts: 45

ping

i get an error from the server error 1053

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 03:38 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> can't locate server beacon <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04250503 seconds (86.35% PHP - 13.65% MySQL) with 20 queries.


Spider History Index