TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
>>> my Locals are not showing up <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
jblakers is offline Old Post 06-22-2004 10:16 PM
Click Here to See the Profile for jblakers Find more posts by jblakers Add jblakers to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
jblakers
Member

Registered: Nov 2002
Location:
Posts: 73

my Locals are not showing up

i restore an image for my directtivo that i got here and save to my pc


i did the clear and delete everything on my tivo

and still no locals show up on the guide, or when i switch to a local channel...

how do i fix this? what cause my locals i subscribed to, not to show up..

all my other channels i subscibed too is there...


thanks

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

farleyruskz is offline Old Post 06-22-2004 10:35 PM
Click Here to See the Profile for farleyruskz Find more posts by farleyruskz Add farleyruskz to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
farleyruskz
Nunya

Registered: Nov 2000
Location: Pittsburgh, PA, USA
Posts: 656

Give it some time - they will reappear, but it may take several hours.

You can call DirecTV and have them push your locals back down to you immediately, but I try to refrain from involving CSRs when hacking my receivers.

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

Gomer Pyle is offline Old Post 06-24-2004 08:20 AM
Click Here to See the Profile for Gomer Pyle Find more posts by Gomer Pyle Add Gomer Pyle to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
Gomer Pyle
Senior Member

Registered: Feb 2001
Location: indianapolis
Posts: 393

I waited over 48 hours once, and they were not yet back... I would call.

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

FatherTed is offline Old Post 06-24-2004 09:32 AM
Click Here to See the Profile for FatherTed Find more posts by FatherTed Add FatherTed to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
FatherTed
Summer's eve pickle

Registered: Sep 2003
Location: Meadville, PA
Posts: 2627

Same here. Every time I've done an upgrade my locals never want to come back on their own. I always end up having them re-hit the receiver.

__________________

An invisible red thread forever joined

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 04:57 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> my Locals are not showing up <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04434896 seconds (86.76% PHP - 13.24% MySQL) with 20 queries.


Spider History Index