TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
>>> Linksys WUSB11 V2.6 - no MAC Addresss <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
ccoulson is offline Old Post 07-16-2003 10:15 PM
Click Here to See the Profile for ccoulson Find more posts by ccoulson Add ccoulson to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ccoulson
New Member

Registered: May 2003
Location:
Posts: 12

Linksys WUSB11 V2.6 - no MAC Addresss

Just got my TiVo on Monday, went through set up, purchased HMO, forced download the 4.0 software rev, restarted the TiVo, but I cannot get the Linksys WUSB11 to be recognized. I'm not getting an entry for MAC Address in Phone and Network settings, which tells me the TiVo is not recognizing the Linksys. The adapter appears to be getting power as the power light is on.

I also tried the trouble shooting tip of unplugging the power from TiVo, disconnecting and reconnecting the USB Adapter, the re-powering up the TiVo. Nada.

Ideas?

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

ccoulson is offline Old Post 07-17-2003 08:08 AM
Click Here to See the Profile for ccoulson Find more posts by ccoulson Add ccoulson to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ccoulson
New Member

Registered: May 2003
Location:
Posts: 12

Figured it out. I think the top USB port on my refurbed unit doesn't work. Bottom one's OK...

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 10:10 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Linksys WUSB11 V2.6 - no MAC Addresss <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04195499 seconds (85.71% PHP - 14.29% MySQL) with 21 queries.


Spider History Index