TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
>>> Need help in San Fran... <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
rpfm is offline Old Post 06-29-2004 12:34 AM
Click Here to See the Profile for rpfm Find more posts by rpfm Add rpfm to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
rpfm
New Member

Registered: Mar 2003
Location: Bay Area
Posts: 5

Need help in San Fran...

Someone help me please before I toss my beloved S2 out of my third floor window!!!!!!!!

I recently moved from the east bay to SF and don't have a land line in my new place (don't believe in 'em anymore). I verified that my TiVo had wireless connectivity and did an update to make certain. Then I initiated a Guided Setup so that I could get everything all set up with my new Comcast connection. That's where everything stopped working. TiVo refuses to connect via the wireless regardless of what mojo I try.

I'm hoping that there is someone in the city, relatively close by, that also has Comcast Digital cable with a DCT2244 box that will let me redo my guided setup at their place with their analog line.

*OR* tell me how to make this #$@$%^ thing work via wireless. I've read all the FAQs, and done pretty much everything that's been suggested to everyone else that has had this problem.

Anyone? Help? pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease...

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

csyria is offline Old Post 06-29-2004 03:23 AM
Click Here to See the Profile for csyria Visit csyria's homepage! Find more posts by csyria Add csyria to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
csyria
200 posts down...

Registered: Jan 2004
Location:
Posts: 4075

Have you used the dialing prefix ,#401

Hit Pause Enter 4 0 1

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 01:43 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> Need help in San Fran... <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04278493 seconds (85.66% PHP - 14.34% MySQL) with 21 queries.


Spider History Index