TiVo Community Forum Archive 1
READ ONLY ARCHIVES

Welcome to the TiVo Community Forum Archive
This archive covers threads on TiVo Community Forum that have not been posted to from the start until June 30, 2004.  Any thread that has a post made to it between 7/1/04 and 12/31/05, that had not been posted to, will be found in Archive 2.
This is a READ ONLY site.

  Search | ARCHIVE 2 | MAIN SITE

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
>>> UP button doesnt work BUT DOWN does! <<<

 
Forum Jump:
Search this Thread:
Last Thread   Next Thread
Author
Thread ---> Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread Post New Thread    Post A Reply
ArtistAtHome is offline Old Post 06-16-2004 05:54 AM
Click Here to See the Profile for ArtistAtHome Find more posts by ArtistAtHome Add ArtistAtHome to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ArtistAtHome
New Member

Registered: Jan 2004
Location: CA
Posts: 11

UP button doesnt work BUT DOWN does!

Hi there. One day...out of the blue...my UP button stopped working while I am playing music. I used to be able to use it to move between songs using the channel up/down but only my DOWN button works now

Yes, batteries in the remote are fine and I have rebooted both Tivo and the PC as well as reinstalled the software. The up/down button works while watching photos but all I hear is the Tivo "gong" sound when pressing UP during music playback...it doesnt change tracks anymore.

Anyone else have this problem? It kinda stinks!

POST #1 | Report this post to a moderator | IP: Logged

coldtoes is offline Old Post 06-18-2004 08:23 AM
Click Here to See the Profile for coldtoes Find more posts by coldtoes Add coldtoes to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
coldtoes
vermicious knid

Registered: May 2002
Location: Boston, MA
Posts: 547

Are you using JavaHMO? I noticed this too after I installed it. I assumed it was not enabled in JavaHMO (it should be!) If you are using TiVo desktop, or if you previously had this working with JavaHMO, then I am stumped.

__________________
Coldtoes
"especially all about the whatnot"

POST #2 | Report this post to a moderator | IP: Logged

ArtistAtHome is offline Old Post 06-19-2004 02:12 AM
Click Here to See the Profile for ArtistAtHome Find more posts by ArtistAtHome Add ArtistAtHome to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
ArtistAtHome
New Member

Registered: Jan 2004
Location: CA
Posts: 11

Thanks for the reply coldtoes, yes I am using JavaHMO. I probably didnt notice it at first but it is sorely missed when navigating songs.

Im a bit surprised more JavaHMO users didnt chime in with this. I have been hesitant to upgrade to the newer version (if it aint broke, dont fix it!).

Does anyone know if this true with 1.2 as well?

POST #3 | Report this post to a moderator | IP: Logged

coldtoes is offline Old Post 06-19-2004 06:31 AM
Click Here to See the Profile for coldtoes Find more posts by coldtoes Add coldtoes to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
coldtoes
vermicious knid

Registered: May 2002
Location: Boston, MA
Posts: 547

I'm running 1.2, so apparently, yes.

__________________
Coldtoes
"especially all about the whatnot"

POST #4 | Report this post to a moderator | IP: Logged

coldtoes is offline Old Post 06-26-2004 07:49 PM
Click Here to See the Profile for coldtoes Find more posts by coldtoes Add coldtoes to your buddy list Show Printable Version Edit/Delete Message Reply w/Quote
coldtoes
vermicious knid

Registered: May 2002
Location: Boston, MA
Posts: 547

Hmm. Mine works again now, so it was obviously a temporary bug and not a problem with JavaHMO.

I believe TiVo rebooted recently - have you tried rebooting yours? That might fix it.

__________________
Coldtoes
"especially all about the whatnot"

POST #5 | Report this post to a moderator | IP: Logged

All times are GMT. The time now is 06:10 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
>>> UP button doesnt work BUT DOWN does! <<<

TiVo Community Forum Archive 1 : Powered by vBulletin version 2.2.8 TiVo Community Forum Archive 1 > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
Search The Internet
 
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this thread

Forum Jump:
 
Search this Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - TiVo Community Forum Archive 1 >

Powered by: vBulletin Version 2.2.8
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.
Page generated in 0.04376411 seconds (87.86% PHP - 12.14% MySQL) with 19 queries.


Spider History Index